Прес на претседателот на СДСМ Делчево

Инфраструктурните проекти кои беа реализирани во изминатите две години откако локалната власт во Делчево ја презеде СДСМ, придонесоа општината да се развива во урбана општина Делчево во која секој граѓанин е задоволен. Ова меѓу другото, денес го истакна Влатко Величковски, претседател на Општинската организација на СДСМ, Делчево кој одржа прес-конференција натема реализираните и проектите кои се во тек за време на двегодишното владеење на СДСМ во Делчево.

Во продолжение целата прес-конференција на Величковски.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*