Club RIVER се вклучува во акцијата за помош на Љупчо Бојановиќ

Club RIVER се вклучува во хуманитарната акција за нашиот сограѓанин Љупчо Бојановиќ.

Сите собрани средства од влезниците (Влез 50 денари) за саботната забава со DJ Erick ќе бидат уплатени на жиро-сметката на нашиот сограѓанин за потребното лекување.

Да ја покажеме нашата хуманост на дело.

Сабота (2 ноември 2019) Club RIVER

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*