Halloween викенд акција на Фротирка

🎃 HAPPY HALLOWEEN 🎃 

Денес е Halloween – преку возбудливи забави и СТРАШНИ изненадувања се празнува низ светот 🧟‍♂️🧟‍♀️

Бидејќи сме во тек со се што е ин, #frotirka Ви нуди Halloween викенд акција!
🕷🕸 Крпа Anthracite Black NATUR 🕸
🕷 Димензии: 38×80цм
🕷 Тежина 450 гр/м2
🕷 Цена: 137мкд

На Вас останува да им најдете намена во вашето секојдневие: впивливи и меки за вашите стилизирани и модерни бањи, или неопходни и практични
за фризерски и козметички салони и спа центри…
#frotirka #allblack #halloween

🎃 HAPPY HALLOWEEN 🎃Денес е Halloween – преку возбудливи забави и СТРАШНИ изненадувања се празнува низ светот…

تم النشر بواسطة ‏‎Frotirka‎‏ في الخميس، ٣١ أكتوبر ٢٠١٩

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*