No Image

Првачињата од ООУ „Св.Климент Охридски“ наскоро ќе добијат свои униформи

October 1, 2019 Valeri Spasevski 0

Првачињата од делчевската деветолетка „Св.Климент Охридски“, наскоро ќе добијат свои униформи. Средствата за униформите, како што информираат од деветолетката се обезбедени од Буџетот на училиштето […]