Инфо ИПАРД ден на 5 ноември во Делчево

Инфо ден за спроведување и користење на Инструментот за претпристапна помош на Европската унија за рурален развој – ИПАРД 2014 – 2020, на 5 ноември 2019 ќе се одржи во Општина Делчево.

Агенда за настанот во продолжение:

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*