Ivan Angel&Toni Andreev овој викенд во SKY Cafe

Спектакуларните забави во SKY Cafe продолжуваат и овој викенд

Петок, 9 ноември 2019 – Ivan&Angel

Сабота, 10 ноември 2019 – Toni Andreev

И сето тоа зачинето со многу изненадувања!

Бидете и овој викенд со SKY Cafe

تم النشر بواسطة ‏‎Sky cafe‎‏ في الاثنين، ٤ نوفمبر ٢٠١٩

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*