Соопштение: Караванот на СДСМ ,,На прав пат” во четврток во Делчево

Социјал Демократскиот Сојуз на Македонија во четврток со почеток во 20 часот во спортската сала Методи Митевски – Брицо ќе одржи тринина на која свој збор ќе земат:

Мила Царовска – Министер за труд и социјална политика

Зоран Ѓорѓиев – Директор на ЈП Македонски Шуми

Горан Трајковски – Градоначалник на Општина Делчево

Општинската организација на СДСМ – Делчево ги поканува сите симпатизери, поддржувачи и граѓани да земат учество на трибината која е дел од серијата трибини “На прав пат”.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*