Фото: Од хуманитарниот концерт за помош на Љупчо Бојановиќ

Неколку слики можат да заменат илјада зборови, ама некои чувства и зборови неможат да заменат ни илјада слики.

Еве како низ фотографии изгледаше хуманитарниот концерт кој на 13 ноември се одржа со цел да му се помогне за помош на наставникот Љупчо Бојановиќ

Полна сала луѓе, сите различни по нешто, но сепак со една иста цел, ДА ПОМОГНЕМЕ. Неколку слики можат да заменат илјада…

Posted by Црвен крст на Република Македонија-Општинска организација Делчево on Wednesday, 13 November 2019

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*