ООУ „Св.Климент Охридски“ се подготвува за Отворен ден по Граѓанско образование

Во текот на наредната недела во ООУ „Св.Климент Охридски“ ќе се реализира Отворен ден по Граѓанско образование.

Еве како изгледаат подготовките за тој настан!

ООУ ,,Св.Климент Охридски се подготвува за Отворениот ден по Граѓанско општество

Posted by delcevo365.mk on Tuesday, 19 November 2019

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*