SKY Cafe журка заедно со Calipso Band

Вашето SKY Cafe и овaa сабота e вашата дестинација за незаборавна забава.

За супер журка како ќе се погрижат Calipso Band!

Бидете дел од забавата во вашетo омилено SKY Cafe!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*