Можат ли делчевските бизнисмени да се носат со овие гиганти?

Општина Виница е општина со 12.000 жители во источна Македонија која има фирма за транспорт и трговија со деривати која оствари приход од 79 милиони евра, компанија за производство на ќерамиди која прави приход од 10 милиони евра и прехранбено-кондиторска индустрија што оствари приход од 30 милиони евра. Мала општина – големо економско чудо.

Повеќе за ова во објавата на ФАКТОР!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*