Делчевецот Hristijan Sax со видео запис за BMW Чочек

Младиот делчевски саксофонист Христијан Веселиновски ги искористи убавините на планината Голак и уште неколку други локации за најновиот видео запис за својот BMW Cocek.

За љубителите на веселите звуци, едно прекрасно музичко парче кое никого нема да остави рамнодушен.

Видеото за BMW Cocek во продолжение.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*