Забавата во PUB Делчево продолжува со Blue Sky Band

И овaa сабота супер забавите во PUB Делчево продолжуваат.

За прекрасна вечер ќе се погрижат Blue Sky Band!

Не пропуштајте!!!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*