Се продава куќа во населба Милково Брдо

Се продава куќа во населба Милково Брдо.

Цена 80.000 евра.

Телефони за контакт:

071/728-993 и 078/350-117

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*