Се ближат Black Friday попустите vo Riversoft и до 70 проценти!

Она што е сигурно е дека не очекува попуст до 70% на најголемиот празник за Техника Black Friday.

До пoчетокот на долгоочекуваниот Black Friday следете го Ривер Софт како не би пропуштиле ниеден попуст за купување техника или некој друг корисен уред.

Она што е сигруно е дека не очекува попуст до 70% на најголемиот празник за Техника Black Friday. До пoчетокот на…

Posted by RiverSoft on Sunday, 24 November 2019

Дотогаш уште денес искористете ja Rainy Weekend Big Sale понудата во Riversoft!

☔ RAINY WEEKEND ☔📢Најголеми попусти овој викенд.📢Најголем избор на ИТ Технологија и Мобилни Телефони.САМО ВО РИВЕРСОФТ ОВОЈ ДОЖДЛИВ ВИКЕНД.

Posted by RiverSoft on Thursday, 21 November 2019

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*