Почувствувајте го новиот амбиент во Хотел Македонија!

Почувствувајте го новиот амбиент на Хотел Македонија, кој ви нуди многубројни услуги по најпристапни цени во градот.

Во ресторанот на Хотел Македонија секојдневна понуда на салати, пастрмка и многу други гастрономски специјалитети кои може да ги нарачате и за домашни услови.

За сите љубители на кондиторски производи во Слаткара „Носталгија“ ќе најдете и слатки, торти и други кондиторски прозводи кои може да ги нарачате во секој дел од денот.

Не пропуштајте да го вкусите и најдоброто кафе во градот и сите видови алкохолни и безалкохолни пијалоци.

За ваша разонода Хотел Македонија поседува и забавно катче со посебно опремена просторија за играње, билјард и пикадо.

Организирањето секаков вид свечености долги години наназад е препознатлив знак за Хотел Македонија.

Хотелот располага со капацитет од 28 соби, сала за состаноци, посебна банкет сала за сите видови прослави и репрезентации.

Впрочем да не откриваме се, повелете во новиот амбиент на Хотел Македонија и уверете се!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*