BLACK FRIDAY ВО RIVER SOFT

Спремајте се добро за гужва, испланирајте што сакате да купите, бидете трпеливи и упорни затоа што ПЕТОК(BLACK FRIDAY) е денот кога вашиот производ ќе можете да го имате со попуст и до 70% во сите салони на RIVERSOFT

Флаерот може да го погледнете на следниот линк: https://riversoft.mk/wp-content/uploads/2019/11/Black-Friday-во-River-Soft.pdf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*