Видео: Од отворањето на The Club – Делчево

Делчево од синоќа доби уште едно место за забава насловено The Club, клуб за кој нешто повеќе ќе дознаете во едно навистина интересно видео во продолжение.

Делчево доби ново место за забава – The CLUB

Делчево доби ново место за забава – The CLUB

Posted by delcevo365.mk on Friday, 29 November 2019

Делчево доби ново место за забава – The CLUB!

Posted by delcevo365.mk on Thursday, 28 November 2019

ФОТО: Од отворањето на The CLUB!

Posted by delcevo365.mk on Thursday, 28 November 2019

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*