DJ. Erick за уште еден супер сабота во Club RIVER

Во последниот ден од Ноември бидете повторно дел од ноќните забави во најдобриот ноќен Club RIVER!

Сабота, 30 ноември 2019 – DJ. ERICK!

Бидете на местото на настанот – Club RIVER!

Posted by Club RIVER on Wednesday, 27 November 2019

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*