Саботна забава со Dejvid Stojkov во SKY Cafe

Опуштете се и во последниот ден од месец ноември и забавувајте се во SKY Cafe!

Ќе ве забавува шармантниот Dejvid Stojkov!

Забавувајте се и бидете опшутени затоа што SKY Cafe и тоа како знае да ве опушти!

 

Posted by Sky cafe on Friday, 29 November 2019

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*