Концерт на Дејан-Ѕене и Елена вечерва во Делчево

По повод ,,Неделата на хуманост” во Делчево ќе се реализираат неколку активности. Настаните започнуваат вечерва на 2 декември со хуманитарниот концерт на Дејан -Ѕене и Елена кој ќе се одржи во киносалата со почеток во 19:00 ч

Кампањата „Денови на хуманост- дарувај со љубов се реализира по повод Светскиот ден посветен на лицата со попреченост, 3 Декември, активности кои Општина Делчево ги организира во партнерство со Здружението „Бравура кооператива“ и Дневниот центар за лица со посебни потреби, ЈЛБ „Илинден“ , Центарот за култура „Никола Јонков Вапцаров“, Комисијата за еднакви можности и образовните институции.

Posted by Општина Делчево/Municipality of Delcevo on Thursday, 28 November 2019

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*