Дочекајте ја 2020 година со The Chicks во PUB Делчево!

За дочек на Новата 2020 година приуштете си неограничен пијалок, богато мени, супер амбиент и одлична музика со девојките The Chicks во PUB Делчево!

Како и секогаш најдобро организираната забава единствено во PUB Делчево!

Posted by PUB Делчево on Wednesday, 4 December 2019

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*