Дочекајте ја Новата 2020 година заедно со Kalipso Band&Sky Cafe

SKY Cafe Делчево организира спектакуларен дочек на Новата 2020 година.
 
За незаборавен дочек на најлудата ноќ во годината со неограничен пијалок и богато мени ќе се погрижат Kalipso Band!
 
Побрзајте, резервирајте го навреме вашето место и испратете ја Старата година во незаборавен амбиент заедно со Kalipso Band&SKY Cafe

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*