Дигитален рекламен материјал за вашиот бизнис во СПИС Делчево!

Продавницата на македонски производи СПИС Делчево ви нуди голем број на услуги за вашиот бизнис по мошне пристапни цени.

  • Дигитален принт во боја
  • Скенирање, фотокопирање, персонализирани календари со текст и слика по ваша желба
  • Флаери, меморандуми, каталози
  • Запалки, пенкала, блузи
  • Печатење во боја А4 и А3 формат
  • Печатење на чаши и чинии
  • Гравирање на стакло
  • Покани за вашите веселби
  • Магнети

Во СПИС Делчево ќе најдете и секаков вид на текстилни и памучни производи од Македонски прозиводители.

Posted by Тп СПИС on Sunday, 16 July 2017

Продавницата на СПИС се наоѓа на улица „Браќа Миладиновци“ во Делчево, над поранешната кафеана Велтранс.

Вашите нарачки на телефон: 071/215-474

За сето останатото посетете ја фан-страната на СПИС Делчево

 

Изработка на персонализирани календари со слика и текст по ваша желба

Posted by Тп СПИС on Saturday, 30 November 2019

Печатење на персонализирани календари со Ваше лого за 2020 година

Posted by Тп СПИС on Tuesday, 26 November 2019

Персонализирани покани за Вашата веселба

Posted by Тп СПИС on Monday, 25 November 2019

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*