„Сакам книги“ со Новогодишен саем во библиотеката во Делчево

Издавачката куќа „Сакам Книги“ со Новогодишен мини саем во Делчево. Како што информираше директорката на библиотеката Билјана Петровска, саемот ќе се одржи од 23 до 27 декември во читалната на ЈЛБ „Илинден“.

-Новогодишниот саем на книги е во организација на Јавната локална библиотека „Илинден“ а е дел од Новогодишната програма на Општиан Делчево. Ги покануваме сите сограѓани и наши читатели да го посетата овој мини саем и предновогодишно да одберат добра книга од богатата и евтина понуда на издавачката куќа „Сакам книги“.

Оваа активност која ќе се одржи од 23 до 27 декември е и последната активност која библиотеката во рамки на својата годишна програма за работа ја реализира за 2019 година

„Сакам книги“ со Новогодишен саем во делчевската библиотека

„Сакам книги“ со Новогодишен саем во делчевската библиотека

Posted by delcevo365.mk on Friday, 13 December 2019

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*