Се продава куќа на прекрасна локација во Виница

Се продава куќа на прекрасна локација во Виница.

Куќата има внатрешна површина од 154 м2 и големо дворно место од 488 м2.

Куќата се наоѓа на прекрасна локација, во самиот центар на Виница, на 50-тина метри од Автобуската Станица и Плоштадот “Ангел Винички”.

Цена под договор. Контакт телефон: 077/661-001 (Лиле)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*