Се продава куќа во Делчево!

Се продава куќа во Делчево со дворно место од 311m2, земјиште под зграда 96m2, шума 267 m2, имотен лист бр.10623.

Цена по договор. Информации на телефон: 071/246-375

Се продава куќа во Делчево со дворно место од 311m2, земјиште под зграда 96m2, шума 267 m2, имотен лист бр.10623Цена по договор. Информации на телефон: 071/246-375

Posted by delcevo365.mk on Monday, 16 December 2019

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*