Видео: Од денешната дискусија за Буџетот на Општина Берово за 2020 година

Советот на Општина Берово денес ја одржува својата последна седница за 2019 година.

На седницата меѓу останатите точки на разгледување беше усвоен Буџетот за 2020 година.

Еве дел од дискусиите по однос на оваа точка.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*