Продавница за детски играчки „Бамби“

Во продавницата за детски и бебешки реквизити „Бамби“ ќе најдете голем избор на квалитетни играчки за момчиња и девојчиња, како и голем избор на плишени играчки.

Во „Бамби“ ќе најдете и детски сликовници и книги од брендот „Топер“.

Израдувајте ги вашите најмили со новогодишните производи и украси купени во „Бамби“!

Продавницата за детски играчки „Бамби“ се наоѓа во новата зграда во центарот на градот веднаш до PUB Делчево!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*