Видео: Од Новогодишната забава на Општинскиот комитет на ВМРО ДПМНЕ Делчево

Синоќа за своите членови и симпатизери како и поканети гости Општинскиот комитет на ВМРО ДПМНЕ организираше новогодишен коктел на кој им ги честитаа празниците на присутните, посакувајки им се најубаво во новата 2020 година.

Еве дел од новогодишната забава!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*