Видео: Од Новогодишната приредба во подрачното училиште во Разловци

На последниот ден од првото полугодие во учебната 2019/20 во подрачното училиште при деветолетката „Св.Климент Охридски“ во село Разловци се одржа завршната новогодишна приредба.

Еве дел од приредбата!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*