Видео: Моментот кога Грујо се запознава со Грујо!

Се потсетуваме на видео снимено пред три години, во кое тогашниот премиер Никола Груевски, при посетата на неколку места во делчевско ги посети и жителите на село Град.

При посетата во еден момент, еден од мештаните, кого сите го знаат како Грујо, а неговото вистинско име е Груица му пријдува на Груевски и му вели:

-Претседателе (мисли на партијата, тогаш Груевски беше претседател на ВМРО ДПМНЕ) може ли да се запознаеме?!? Му пријдува, му подава рака и му вели:

-Здраво јас сум Грујо!?? Јас сум овоштар.. .не се шалам, озбилно сум Грујо!!

И така потоа меѓу мештаните остана легендата: Грујо се запозна со Грујо.

Моментот на запознавање е после првата минута и 35 секунди од видеото:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*