Видео: Опасен експеримент над делчевските ридишта

Дали знаете што ќе се случи ако измешате плинска боца која содржи бутан и динамит. Силна и екстремна експлозија која може да ја погледнете во видеото во продолжение.

Експериментот е направен на ридиштата над Делчево и е објавен на YouTube каналот CPD Ultra од каде препорачуваат ова да не го правите сами!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*