Дочек на Стара Нова Година со DJ Forte во PUB Делчево

Дочекајте ја Стара Нова Година со DJ Forte вечерва во PUB Делчево!

Резервации на 071-821-149

Среќна Стара Нова Година ви посакува PUB Делчево!

ВЕЧЕРВА! 22:00h

Posted by PUB Делчево on Monday, 13 January 2020

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*