Супер бонуси за среќна Стара Нова Година со Casino Ambassador Делчево!

✨Среќна Стара Нова Година✨

Вечерва, 13 јануари 2020, многу бонуси и парични награди !

Од 22:00 до 23:00ч – 5000 денари

Од 23:00 до 00:00ч – 5000 денари

Од 00:00 до 01:00ч – 10.000 денари

Casino Ambassador Делчево

✨Среќна Стара Нова Година✨

Posted by Casino Ambassador Delcevo on Monday, 13 January 2020

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*