Видео: Трипуновски во посета на Делчевско

Денеска делчевските земјоделци имаа работна средба со заменик министерот за земјоделие Цветан Трипуновски на кој беа изнесени поголем број на проблеми со кои како што велат земјоделците се соочуваат во изминатиот период.

Во продолжение изјавата на заменик министерот Трипуновски.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*