Саботна треска со Ivan Iliev во SKY Cafe!

Празничните забави во SKY Cafe продолжуваат и оваа сабота!

Вечерва за ваше супер расположение ќе ве забавува Ivan Iliev!

Бидете дел од забавата во вашето омилено SKY Cafe!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*