Незаборавна забава со Band Instrumental вечерва во Club RIVER!

Полноќните забави и оваа сабота продолжуваат во Club RIVER!

За ваше супер расположение ќе се погрижат Band Instrumental !

Почувствувајте го ритамот на добрата забава со Club RIVER!

ПетокСабота

Posted by Club RIVER on Wednesday, 15 January 2020

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*