Викенд со Dicato Band&Hotline во PUB Делчево

PUB Делчево и овој викенд се погрижи ништо да не и недостасува на добрата забава!

Забавата започнува вечерва со девојките од Dicato Band, продолжува в сабота со HOTLINE!

Неповторлив амбиент, екстра услуга и музика за душа за викенд каков што посакувате со PUB Делчево!

Петок вечер – Dikato Band

Posted by PUB Делчево on Thursday, 23 January 2020

Сабота вечер – HOTLINE BAND

Posted by PUB Делчево on Friday, 24 January 2020

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*