Секој вторник и сабота превоз на патници и пратки од Делчево до Швајцарија

ПЕКЕ дооел Делчево во соработка со туристичката агенција HORIZONT REISEN започна со вршење на услугата превоз на патници и испорака на пратки до Швајцарија и назад.

Обезбедете си билет навреме во канцеларијата на ПЕКЕ дооел Делчево во комплекс Делчевчанка, влез 2 или на телефон 077-96-74-74.

Тргнувањето од Делчево за Швајцарија е секој вторник и сабота, додека од Швајцарија за Македонија превозот се врши секој вторник и петок.

Контакт телефони: 0041791959541 и 0041762777916.

Но, тоа не е се, ПЕКЕ дооел Делчево врши и секојдневна испорака на вашата пошта и пратки насекаде низ Македонија.

Освен тоа во ПЕКЕ дооел Делчево која се наоѓа во Делчевчанка влез 2, вршиме фотокопирање, скенирање, принтање во боја, дипломски, презентации и скриппти, а располагаме и со хартија за принтери а3 и а4.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*