Toni Andreev&Antonio Pejoski за супер викенд во SKY Cafe!

Продолжуваат незаборавните забави во вашето SKY Cafe !

За неповторливи моменти со вашето друштво овој петок и сабота ќе се погрижат Toni Andreev и Antonio Pejoski!

Бидете онаму каде што е добрата забава!

Петок и сабота, 24 и 25 јануари 2020 година!

Старт 22:00!

SKY Cafe!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*