Victor Junior&DJ Erick – Latin party овој петок и сабота во Club River!

Дали сте за добра полноќна забава викендов!

Се разбира дека сте ЗА, а најдоброто место за полноќна забава во Делчево се вика Club RIVER!

За ваше вистинско музичко уживање вечерва, 24 јануари 2020 година ќе се погрижи Victor Junior, а саботата е резервирана за Latino Party и DJ Erick!

Останатото дознајте го сами!

Club RIVER!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*