И овој викенд кулирај со Valium Cafe!

На најдобрата тераса, со најдобрата услуга, во вашето омилено место за пијачка во градот, помини уште еден кулирачки викенд во Valium Cafe!

Дефинитивно место кое релаксира!!

Добрата музика е наш заштитен знак – Valium Cafe Делчево!

Posted by Valium Cafe on Tuesday, 14 May 2019

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*