No Picture

Рудник САСА обезбеди новогодишен бонус за вработените, пакетчиња за сите деца, како и пакети за социјално-ранливите категории граѓани

January 2, 2020 Valeri Spasevski 0

Во Македонска Каменица и годинава продолжи традицијата на доделување специјални пакети за лицата и семејствата од социјално ранливите категории. Главен донатор и годинава е рудникот […]