Полноќна саботна забава со DJ Dzoksi vo Club RIVER!

Незаборавните забави во Club RIVER продолжуваат и овој викенд!

Вечерва, 1 февруари 2020 ќе ве забавува DJ Dzoksi!

Не пропуштајте!!!

Club RIVER!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*