Сабота со Blue Sky Band во PUB Делчево

Сабота вечер, Blue Sky Band ќе се погрижат за уште една незаборавна вечер во PUB Делчево!

Амбиент услуга и забава каква што посакувате!

Blue Sky Band &PUB Делчево, Сабота, 1 февруари 2020г.!

Бидете дел од забавата!

Петок вечер – Dj MATS

Posted by PUB Делчево on Tuesday, 28 January 2020

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*