Ivan&Angel за супер сабота во SKY Cafe

Поскајте му добредојде на месец февруари во одличниот амбиент на SKY Cafe!

За ваше супер расположение ќе се погрижат Ivan&Angel

Бидете дел од уште еден супер викенд во SKY Cafe!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*