НАЈНОВО: Во Tobacco Pulse сите игри на среќа од Државна лотарија на Македонија

Тобако Пулс започна соработка со Државна Лотарија на Македонија.

Гребете и уплатете ги вашите добитни комбинации токму овде. 🙂🤑

Поголеми добивки, поинтересна игра, повеќе забава!

Предизвикајте ја среќата во Tobacco Pulse, комплекс Дамјанов, Делчево

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*