ПЕКЕ дооел Делчево со нов возен ред за Швајцарија!

ПЕКЕ ДООЕЛ Делчево во соработка со туристичката агенција HORIZONT REISEN започна со вршење на услугата превоз на патници и испорака на пратки до Швајцарија и назад.

Обезбедете си билет навреме во канцеларијата на ПЕКЕ ДООЕЛ Делчево во комплекс Делчевчанка, влез 2, а повеќе информации може да побарате на 077-96-74-74.

Тргнувањето од Македонска Каменица за Швајцарија е секој среда и сабота, додека од Швајцарија за Македонија превозот се врши секој вторник и петок.

Контакт телефони: 0041791959541 и 0041762777916.

ДРУГИ УСЛУГИ КОИ МОЖЕТЕ ДА ГИ ДОБИЕТЕ ВО ПЕКЕ ТРЕЈД

ПЕКЕ ДООЕЛ Делчево врши и секојдневна испорака на вашата пошта и пратки насекаде низ Македонија. За брза испорака на Вашите пратки можете да се јавите на 077-96-74-74.

Освен тоа во ПЕКЕ дооел Делчево која се наоѓа во Делчевчанка влез 2, се врши фотокопирање, скенирање, принтање во боја, дипломски, презентации и скриппти, а располагаат и со хартија за принтери а3 и а4.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*