Toni Andreev&Skandal Sastaf овој викенд во SKY Cafe!

Опуштено со добра музика и во најдоброто место за забава во градот поминете го и овој февруарски викенд!

SKY Cafe ви најавува супер забава со Toni Andreev&Skandal Sastaf!!!

ПETOK 7 ФЕВРУАРИ 2020 – TONI ANDREEV!

САБОТА, 8 ФЕВРУАРИ 2020 – SKANDAL SASTAF!

Бидете дел од забавата!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*